Transporto priemonės draudimas: kodėl internetu?

Iš pradžių į internetą persikraustė laikraščiai, knygos, žurnalai. Tuomet į internetinę kelionę patraukė įvairios prekės (ypač batai ir drabužiai). Na ir galiausiai atėjo metas paslaugoms. Atrodo, į namus galima užsisakyti absoliučiai viską: nuo batono iki draudimo.

Nors ilgi pasivaikščiojimai naudingi sveikatai, tačiau vaikščiojimas po parduotuves ir įvairias įstaigas – daugeliui turbūt ne pats mėgstamiausias užsiėmimas (nebent po parduotuves vaikšto moteris – pirkinių maniakė ir perka batus ar drabužius). Tačiau paprastai žmonės randa kur kas smagesnių ir naudingesnių užsiėmimų už važinėjimą iš parduotuvės į parduotuvę ar iš įstaigos į įstaigą.

Dažnai net nesusimąstome, kiek laiko praleidžiame darydami dalykus, kurie neteikia nei naudos, nei malonumo. Pavyzdžiui, šiais laikais vis dar yra daugybė žmonių (ypač senyvo amžiaus), kurie sąskaitas apmoka pašte, laukdami eilėse. Lygiai tas pats yra ir su paslaugomis. Jei draudimas internetu – daug greitesnis ir patogesnis būdas apsidrausti, tai kam dar gaišti laiką keliaujant į pačią bendrovę? Be to, pakeliui galite papulti į automobilių spūstį, o tai kainuotų ir nemažai nervų.

Taip pat reiktų paminėti, kad draudimas internetu, kaip ir visos kitos internetinės paslaugos, yra kiek pigesnis, kadangi netaikomas aptarnavimo mokestis. Skirtingose bendrovėse kainų skirtumas tarp užsisakytos paslaugos „gyvai“ ir internetu gali procentaliai kažkiek skirtis, tačiau logiška, kad internetu tiek prekės, tiek ir paslaugos kainuoja pigiau. Nori sužinoti kiek kainuoja automobilio draudimas? Tau tereikia prisėsti prie kompiuterio ir apsilankyti https://draudimas.ld.lt/draudimas-internetu.