Muscle Test – testosterono prohormonas, didinantis jėgą ir auginantis raumenų masę

Muscle Test – vienas stipriausių rinkoje esančių prohormonų. Jis atstato raumenis po treniruotės bei suteikia jiems daugiau tvirtumo ir apimties. Šie maisto papildai vyrams – vienas labiausiai vertinamų ir perkamiausių prohormonų. Tai papildai masei, kadangi turi idealią anabolinių bei androgeninių savybių pusiausvyrą. „Muscle Test“ skirtas ir profesionaliems kultūristams, ir tiems, kurie tiesiog nori atrodyti kaip profesionaliai sportuojantys.
Pagrindinės funkcijos, kurias atlieka maisto papildas „Muscle Test“ – tai jėgos padidėjimas bei raumenų auginimas. Šie papildai raumenims turi tokį pranašumą, kad jų sudėtyje yra du stipriausio poveikio prosteroidai. Idealus steroidas turi anabolines bei androginines savybes:

  • anabolinės savybės (maistinių medžiagų pasiskirstymas, raumenų atgaivinimas,proteinų sintezė);
  • androgeninės savybės (dėmesys, jėgos padidėjimas, agresija, stiprybė).

Idealiai atitaikytos 2a,3a-epitio-17a-metil-5a-androstan-17b-olio ir 17-dimetil-5a-androstan-3-one-3.3-azino dozės dėka pasiekiamas optimalus balansas, kurio nepavyktų pasiekti net vartojant populiariausius juodojoje rinkoje esančius farmacijos preparatus. Dimetazinas sudarytas iš dviejų, azoto atomu sujungtų „Superdrol“ molekulių. Mišinys yra sausas, dėl to nesiaromatizuoja į estrogeną, be to – jo dėka padidėja vandens sulaikymas svarbiausiose vietose – raumenų ląstelių viduje.

Papildas “Muscle Test” turi savybę slopinti 11b-hidroksilazę. Raumeningą ir tvirtą kūną Jums suteiks dimetazinas, kuris tuo pačiu ir padidins raumens ląstelių apimtį. Prie šio androgeninio mišinio pridėjome 3a-epitio-17a-metil-5a-androstan-17b-olio (žinomas kaip Epistanolis) kuris turi daugiau anabolinių savybių. Šie papildai masei paskirsto maistines medžiagas, padidina proteinų sintezę, pagreitina raumenų atsigavimą po treniruočių, taip pat yra silpnas anti-estrogenas, dėl to nėra reikalo jaudintis dėl ginekomastijos. „Muscle Test“ testosterono prohormonas sportuojantiems  turi idealią anabolinių ir androgeninių savybių pusiausvyrą, todėl yra vienas iš efektyviausių papildų raumenims. Liesos raumenų masės auginimas jau prieinamas kiekvienam.