Medinės apdailos medžiagos biure

Kiekvienas biuras turi savo interjerą, savo stilių. Atėję darbuotojai kabinete susikuria savitą erdvę ir puoselėja ją lyg namuose, nes juk darbas – antri namai. Tačiau daugiau keičiamas kabineto apstatymas, įvairios dekoro detalės (paveikslų kabinimas ir pan.). Lubų, grindų ir sienų nebepakeisi. Ne retai biuro kabinete sienos būna baltos spalvos, tačiau apdailos medžiaga, iš kurios pagamintos sienos biuruose skiriasi. Vienur mūrinės ar betoninės (tapetuotos ar nudažytos), o kitur –, vis populiarėjančios, medinės ar plastikinės dailylentės.

Jaukumo ir namų šilumos jausmą suteikiančiomis medinėmis ar plastikinėmis dailylentėmis atliekama vidaus apdaila ir biuro kabinetuose. Tikro ar imituoto medžio medžiaga, naudojama sienos apdailai, suteikia natūralumo, šiltumo įspūdį. Tuo pačiu sukuriamas savotškas miško erdvės vaizdas. Darbas, tokio kabineto aplinkoje, daug malonesnis. Darbo našumas tampa žymiai spartesnis.

Dailylentės – yra sienų danga pagaminta iš standžių ar pusiau standžių sudedamųjų dalių. Jos gaminamos iš pušies, eglės, maumedžio, plastiko ar kitos medžiagos. Apdaila iš pušies pasižymi minkštumu, iš eglės – mažesniu drėgmės įsigėrimu į paviršių, o iš maumedžio – tankumu ir kietumu. Lyginant su eglės ir pušies medienos dailylentėmis, maumedžio yra ilgaamžiškesnės.

Natūralus medis, kaip buvo minėta, sukuria patogumo ir jaukumo įspūdį, todėl užėję į tokį biurą, kuriame sienų apdailai parinktos medinės dailylentės, galime pasijusti kaip namie. Tad stresą ir įtampą galite pamiršti. Visiškas atsipalaidavimas ir rami darbo aplinka garantuota.