Kaip išsirinkti kuprinę?

Sportuojantiems, keliaujantiems ir aktyviai laiką leidžiantiems asmenims, dažnai iškyla dilema, kur susidėti daiktus, pavyzdžiui, sportinę aprangą, sportbačius, gertuvę, priešpiečius ar kitus daiktus, kurių gali prireikti pasivaikščiojimo, pikniko, sporto ar net kelionės metu. Juk reikia talpios, patogios ir  išvaizdžios kuprinės.

kuprines
Gyvename laikais, kur visi nori būti išskirtiniai ir individualūs. Todėl net sporto ar kelionių reikmenis kiekvienam norisi įsigyti kitokius nei visų. Ir vis tik, grožis nėra svarbiausias elementas, renkantis kuprinę.  Pagrindiniai kriterijai, tai:

  • kokybė – kuprinė turi būti tvirta, neplyšti ir privalo atlaikyti didelius svorius. Na bent jau dėl buteliuko vandens, sportbačių ir rankšluosčio nešiojimo, ji neturėtų suplyšti po kelių mėnesių nešiojimo;
  • talpumas – ar pamenate kiek kartų į kuprinę nepavyko sukrauti elementarių daiktų? Šepečio, sportinės aprangos, sportinių batelių ir rankšluosčio? Mums irgi taip buvo ne kartą. Tad prieš perkant kuprinę arba sportinį krepšį būtinai pasitarkite su pardavėju-konsultantu dėl kuprinės talpos. Papasakokite, kokias tikslais norite įsigyti šį pirkinį ir konsultantas pasiūlys Jums geriausią variantą.

kuprinės

Taip pat svarbu paminėti, kad perkant kuprinę ar krepšį, geriausia prieš apsilankymą parduotuvėje apgalvoti esminius dalykus, pavyzdžiui, kokią sumą ketinate skirti pirkiniui. Apgalvokite, kokio dizaino ar formos kuprinės norėtumėte. O galbūt esate nusižiūrėję tam tikrą modelį? Tuomet išsiaiškinkite, kur būtent jie yra pardavinėjami, kad nereiktų klaidžioti po visą miestą. Ir vis tik,  jei sunku išsirinkti arba   nežinote, ko tiksliai norite, niekada nebijokite kreiptis į pardavėją-konsultantą. Jis papasakos Jums apie turimą prekių asortimentą, kainas ir kokybę.

kuprinė