Celiulitas – kokiomis priemonėmis jį naikinti?

Celiulitas, tai itin nemalonus odos defektas, kurį norisi sumažinti arba visiškai panaikinti. Yra įvairių produktų, padedančių kovoti su celiulitu, tai įvairūs anticeliulitiniai kremai, kaukės ir kita, kuriuos galite įsigyti specializuotose parduotuvėse. Tačiau ar kada nors susimąstėte, kad yra tokių prekių ir produktų, kurie stovi Jūsų namų spintelėje, vonioje ar virtuvėje ir galėtų būti panaudoti kovai su celiulitu? Ne? Tuomet mes Jums papasakosime, kokius produktus, esančius namuose, galite panaudoti celiulito mažinimui.

Kava
Kiekvieno mūsų virtuvėje galima rasti kavos. O iš jos kūno šveitiklį galite pasigaminti labai paprastai. Į kremą įpilkite maltos kavos tirščių, palaikykite kelias valandas. Tuomet tokiu šveitikliu ištrinkite problemines vietas, kurį laiką palaikykite ir nuskalaukite. Kitas būdas – alyvuogių aliejų sumaišyti su kavos tirščiais, įtrinti gauta masę į kūną, vėliau nuplauti. Kodėl kava? Nes ji iš organizmo šalina toksinus, vandens perteklių ir mažina odos pabrinkimą, todėl galima drąsiai teigti, jog kova yra puikus ginklas nuo celiulito.

celiulitas.
Medus
Kitas puikus produktas, gelbstintis mūsų odą nuo celiulito, tai medus. Medus suaktyvina odos mikrocirkuliaciją, todėl skatina toksinų ir šlakų šalinimą iš odos, vadinasi, puikiai kovoja ir su celiulitu. Sumaišykite natūralų medų su mėgstamu eteriniu aliejumi ir gauta mase ištepkite rankas. Plekšnokite jomis per problemines, celiulito pažeistas vietas. Procedūra turėtų trukti apie 10 minučių. Vėliau medų nuplaukite vandeniu.

celiulitas
Jūros druska
Jūros druskos galima rasti taip pat beveik kiekvienuose namuose, nes tai nebrangi kosmetinė priemonė, puikiai tinkanti ir mūsų sveikatos gerinimui. Jau turbūt spėjote pastebėti, kad vonios su jūros druska atpalaiduoja kūną, pašalina per dieną susikaupusį stresą. Pasirodo, jūros druska ne tik atpalaiduoja, bet ir padeda kovoje su celiulitu. Po karšto dušo paimkite saują jūros druskos ir ištrinkite ja problemines kūno vietas (juosmenį, šlaunis, sėdmenis, pilvą). Palaikykite apie 10 minučių, vėliau viską gerai nuplaukite ir patepkite drėkinamuoju kremu.
Taigi, su celiulitu kovoti gali būti visai smagu ir malonu. Svarbiausia nepasiduokite, jei iš pradžių nepastebėsite rezultato. Anksčiau ar vėliau, jis tikrai pasimatys.