Gėlių pristatymas į namus – kokias rinktis?

Kartais mes gėlėms suteikiame išties per mažai reikšmės. O be reikalo, padovanotos gėlės gali paveikti mūsų savijautą, paskatinti jaustis geriau ir tiesiog pasidžiaugti diena. Mus veikia gėlių aromatas, taip pat ir jų spalva bei išvaizda, tad rinkdami, kokias gėles dovanosite artimiesiems, turėtume būti atidūs. Juk gėlės gali ne tik stovėti kur nors kambario kampe, tačiau ir atlikti estetinę funkciją, taip paįvairindamos patalpos ar šventės estetinį vaizdą ir nustatydamos tolimesnio vakaro toną.
Pavyzdžiui, jausmingam vakarui puikiai tiks raudonų rožių puokštė, nes rožės yra kaip tik tos gėlės, kurios atskleidžia dovanotojo romantiškus jausmus. Dovanodami rožes, Jus deklaruojate, jog asmuo, kuriam jas įteiksite, Jums rūpi. Tad prieš romantišką vakarienę galite pasirinkti paslaugą „gėlių pristatymas į namus“ ir atsiųsti įspūdingą puokštę savo simpatijai.

geliu pristatymas
Žinoma, romantiškai dovanai tinka ne tik rožės. Jei norite pasirodyti originalus ir nustebinti merginą, rinkitės saulėgrąžas, jos dvelkia vasara, taip pat puikiai tiks tulpės ar lelijos. Geriausia, išsiaiškinti, kurios merginai patinka labiausiai ir nustebinti ją puokšte, su jos mėgstamiausiomis.
Netikėtai gimtadienio dovanai rinkitės sezonines gėles, tačiau jokiu būdu nepamirškite spalvų ir originalių sprendimų. Pasitarkite su floristu, kaip paįvairinti puokštę ir į namus jubiliatei atsiųskite išskirtinį meno kūrinį.
O galbūt šiandien Jūsų žmonos arba mamos gimtadienis, tačiau Jūs komandiruotėje ir niekaip negalite ištrūkti? Tokiu atveju gėlių pristatymas į namus – puikus sprendimas. Tiesiog prieš užsakydami vieną ar kitą puokštę, pasitarkite su floristu.