Helio balionai ir jų rūšys

Žmonės yra vartotojai, jie kasdien perka maistą, kurą, įvairias paslaugas. Kiek rečiau, gal kartą per mėnesį ar kelias savaites, perka buities ir higienos reikmenis. Ypatingomis datomis perka atitinkamas dekoracijas ar gėles. Rečiau apsiperka interjero dizaino, baldų, buitinės ir kompiuterinės technikos ar automobilių parduotuvėse. Vienos prekės reikalingos mūsų buityje, apie kitas pagalvojame sulaukę tam tikros progos. O kartais, artėjant kokiai nors progai, pavyzdžiui gimtadieniui, tarptautinei boso dienai, krikštynoms ar tiesiog vakarėliui, mes pradedame sukti galvas, nes mūsų nebetenkina tradicinės populiarios prekės. Ypatingomis progomis norisi nustebinti savo artimus žmones ir draugus. Tuomet klausiame patarimo draugų, naršome internete, dairomės tų parduotuvių, kuriose galime rasti visko, ko mums paprastai nereikia kasdienybėje. Vienas iš originalių dalykų, kurie primena vaikystę ir progą paverčia tikra švente, yra helio balionai.

Kai helio balionai žengė pirmuosius žingsnius į Lietuvos parduotuves, jie buvo paklausi naujiena, tačiau ne vieną gąsdindavo jų kaina. Dabar helio balionai išpopuliarėjo tiek, kad konkurencingos rinkos dėka galime įsigyti jų už kur kas patrauklesnę kainą. Vieni tradiciškai renkasi dovanoti gėles ir sako, kad tai romantiška dovana mylimiems ir klasikinė dovana visoms kitoms progoms, kiti mano, jog gėlės – atgyvenusi banalybė ar net pinigų švaistymas, nes jos nuvysta. Taigi, vieni originalūs skeptikai pradėjo dovanoti vazonines gėles, o kiti originalūs žmonės vietoj gėlių ėmė dovanoti helio balionus, juk jų forma taip pat primena gėles! Helio balionai

Heliniai balionai tapo tokie populiarūs, kad jų išradėjai ir gamintojai ėmė juos tobulinti. Dabar pasiūloje įvairiausių formų helio balionai: gėlės, drugeliai, automobiliai, animaciniai personažai ir bet kas ką sukūrėte savo vaizduotėje. Balionai dabar gaminami net ir pagal specialius užsakymus. Helio balionai gali būti gaminami su Jūsų asmeniškai sukurtais užrašais. Užrašomi gali būti sveikinimo žodžiai, kvietimai ir net įmonių (prekių) reklaminiai tekstai. Patys balionai gali tarnauti kaip reklama ar dekoracijos. Balionai su heliu gali būti pristatomi dėžėje, kaip į orą pakylanti staigmena, kuri gal būt slepia dar vieną staigmeną dėžės dugne. Heliniai balionai netgi gali būti naudojami ne tik kaip dovana, bet ir kaip originalus dovanos įpakavimas! Tikriausiai šviežiausia, ryškiausia ir įspūdingiausia naujiena – šviečiantys helio balionai. Įdomu „kaip“? Į balionų vidų integruojamos švieselės. Led balionai yra puiki balionų su bengališka ugnele alternatyva.

Taigi, helio balionų įvairovė nenusileidžia ir gėlių įvairovei. Be to, tai originalus pasirinkimas, kuris gali maloniai nustebinti bet kokia proga.