Helio dujos gali būti perkamos be balionų

Artėja didelė šventė su daug žmonių? Įmonės vakarėlis? O galbūt ruošiatės mažutei ir jaukiai šventei? Bet kokiu atveju, tikriausiai norėtumėte sutaupyti. Juk nėra prasmės neprotingai išlaidauti. O galbūt tiesiog norite patys dekoruoti savo šventę? Šventės puošimas dekoracijomis kartu su kolegomis gali pasitarnauti geriau nei seminarai apie bendradarbiavimą. Tokiu atveju vienu šūviu nušautumėte du zuikius.
Helio dujos ir balionėliai gali būti perkami atskirai. Pirkdami šias prekes atskirai sumokėtumėte mažiau. Tačiau reiktų skirti daugiau laiko papuošimų įgyvendinimui, tačiau toks bendradarbiavimas, dekoruojant šventę, gali pasitarnauti kaip komandos formavimo veikla. Ar esate matę filmuose arba patys mėginę kalbėti, kai helio dujos burnoje? Tai taip pat smagi pramoga, ypač tiems, kurie klauso išeinančio garso, kuris nebepanašus į jūsų balsą, tačiau tikrai labai smagus. Yra įmonių, kurios parduoda helio dujas ir iki tam tikro nustatyto naudojimo termino neapmokestina dujų balionų nuomos. Be to, jūs galite rinktis helio dujas pagal talpą. Paprastai helio dujos būna talpinamos 5, 10, 20 ir 50 litrų balionuose. Iš tokių talpų balionų išeina pripūsti nuo 100 iki 1000 standartinio dydžio balionėlių.
Šis tas įdomaus, helio dujos balioną iškelia į viršų tik apie aštuonias valandas, pasirodo taip yra todėl, kad helio dujų molekulės yra tokios smulkutės, kad bėgant laikui jos kiaurai prasiskverbia pro baliono gumą ir jame likusi helio dujų koncentracija tiesiog nebeišlaiko baliono ore. Tačiau to galima išvengti baliono vidų padengiant specialiu impregnantu, tuomet helio dujos balioną gali išlaikyti ore iki dviejų parų.
Taip pat nederėtų pamiršti, kad perkant atskirai helio dujas ir balionus galima įgyvendinti visas savo įsivaizduojamus idėjas.
Pastaruoju metu išties pamėgta dekoracija tapo skaičiai ir raidės padaryti iš balionų. Tai gali būti išties stulbinantis papuošimas, o tai padaryti tampa itin lengvą, nes balionus pučiate ne burna, o pripildote juos heliu.
Kitas puikus šventės akcentas gali tapti balionai dėžėje. Tai gali būti puiki dovana arba staigmena. Pačios idėjos įgyvendinimas tai yra milžiniška dėžė. Na, o joje dešimtys helio balionų. Visas smagumas yra tuomet, kai žmogus atidaro tą dėžę, o iš jos pasipila į viršų šūsnis balionų.
Nereiktų pamiršti paminėti tai didelių balionų. Jei jau perkate helio dujas, o atskirai balionus, nepagailėkite pinigų ir keliems metriniams balionams. Jie suteiks tikrai nepamirštama pirmąjį įspūdį. Patalpoje dominuos ne vien maži, bet ir dideli balionai.
Dar viena puiki mintis kaip panaudoti helį ir balionus tai balionų kambarys. Tai puiki idėja staigmenai arba fotosesijai. Šiuo atveju kambarys yra pripildomas balionų. Maišomi tiek heliu tiek oru pučiami. Tokių atveju kambaryje jie pasiskirsto tolygiai. Vieni kyla į viršų, kiti į apačia. Vaizdas tikrai nepakartojimas. Ypatingai jeigu dominuoja kelių spalvų balionai.
Dar viena idėja savo šventei galite įgyvendinti, padarius kvietimus ant balionų. Jeigu tai yra ne eilinė, jums išties svarbi proga, tai ši idėja jums puikiai tiks. Reikia balionų, ant kurių atspausdintumėte informacija, reikalinga pakvietimui. O kviečiamasis turės jį pripūsti norint sužinoti, kada ir kur vyks renginys.
Dar viena puiki idėja tai šviečiantys balionai. Pasigaminti galite juos patys. Į vidų pridėję fosforinių detalių ir pripūtę heliu. Tai puiki alternatyva dangaus žibintams ir net gi fejerverkams.
Taigi, jeigu turite laiko ir norite sutaupyti, pirkite helio dujas, o ne helio balionus, kurie jau pripildyti jomis. Be jau išvardintų pliusų (pigesnė kaina ir kolektyvo ar draugų kartu leidžiamas laikas dekoruojant šventę) dar įgysite naujos patirties, juk įdomu viską pamėginti.