E. draudimas

Egzistuoja daugybė paslaugų rūšių: apgyvendinimo paslaugos, aprangos priežiūra, atliekų tvarkymas, verslo aptarnavimas, finansinės paslaugos, grožio paslaugos, informacinės paslaugos, konfliktų sprendimas, konsultacinės paslaugos, maitinimo paslaugos, su mirtimi susijusios paslaugos, pramogų, remonto, techninės priežiūros, rizikos valdymo, ryšių paslaugos, socialinės priežiūros, statybos darbų, sveikatos apsaugos, švietimo ir lavinimo paslaugos, tiekimo paslaugos, transporto, vaikų priežiūros ir valymo paslaugos. Atsiradus elektroninei komercijai, didelė dalis šių paslaugų rūšių savo klientams atvėrė internetinės erdvės duris. Elektroninė komercija leidžia klientams reikalingas paslaugas gauti keliasdešimt kartų greičiau ir patogiau. Ypač šiais laikais, kai beveik visuose namuose yra bent po vieną kompiuterį. Juk kur kas greičiau atsisėsti prie kompiuterio nei nuvažiuoti į paslaugas teikiančią įmonę.

Elektroninės komercijos patogumai prigijo ir draudimo srityje, e. draudimas dabar beveik koja kojon žengia kartu su gyvai teikiamomis draudimo paslaugomis, kaip lygus su lygiu. E. draudimas ypač patogus šiuolaikiškiems, informacinėmis technologijomis besinaudojantiems, garbingesnio amžiaus žmonėms, kuriems sunku vaikščioti ir stovėti ilgose eilėse. Taip pat, tai puikus sprendimas jaunoms šeimoms, kurių visa diena paprastai būna suplanuota iki smulkmenų ir kartais tame plane nelieka vietos „popieriniams reikalams“. Tėvai dieną praleidžia darbe, mamos atlieka namų ruošos darbus, gamina, auklėja ir globoja vaikus. Laisvi vakarai skirti buvimui su šeima. Todėl e. draudimas leidžia sutaupyti laiko, kurį praleistumėte mašinoje ar eilėje. Elektroninės komercijos dėka sutaupytas laikas leidžia praleisti daugiau laiko bendraujant su artimiausiais. Juk ramus miegas ir šeimos narių saugumas yra vienas svarbiausių komponentų mūsų gyvenime. Tokie paprasti dalykai, kaip paslaugos internetu, palengvina mūsų kasdienius rūpesčius.

Elektroninės komercijos paslauga – e. draudimo skaičiuoklė – ne tik puiki niša verslo plėtotei, bet ir naudinga paslauga klientui. Iš esmės tai ta pati paslauga, kurią galima nusipirkti iš įmonės, tik elektroninės komercijos dėka, mes galime sutaupyti savo pinigus ir laiką. Be to, tai puikus sprendimas dar ir tiems žmonėms, kurie negali pakęsti prekybos centrų, žmonių spūsčių ir stovėjimo eilėse. Užsukite į https://draudimas.ld.lt/draudimas-internetu ir įsitikinkite patys.