Pigūs kultūrizmo papildai

Pradėję sportuoti stengiamės save paskatinti įvairiausiais būdais, o kartais net ir apgauti, kad tik tai nebūtų eilinis, trumpalaikis sveikos gyvensenos pliūpsnis, kuris dažnai pasibaigia ten kur pradėjome. Kartais po drastiškų dietų ir per didelių krūvių pradedantieji ne tik sugrįžta į pradinį tašką, bet ir priauga papildomų kilogramų. Pradėdami naują, sveiką gyvenimo etapą mėgstame jam tinkamai pasiruošti: perkame specialią sporto aprangą, avalynę, įrangą, kartais net treniruoklius, maistą, sporto papildus, abonementus į sporto klubus ar kitokius užsiėmimus, o kartais net apsirūpiname įvairia, sveikos gyvensenos paslaptis žarstančia, literatūra. Taip apsirūpinę, ne tik sportuojame su didesniu noru, bet ir sumažėjus motyvacijai, vis dar nenuleidžiame rankų, nes per daug į tai investavome. Kultūrizmas – brangus sportas ir pomėgis, nes didelės fizinės apkrovos reikalauja ypatingo dėmesio savo sveikatai, o vis augantis apetitas turėti tobulą kūną – augina ir išlaidas. Manoprekes.lt dalinasi, kokie gi nebrangūs kultūrizmo papildai (angl. cheap bodybuilding supplements) padės jums siekti savo tikslo.

Proteinai – baltymai, kurie apsaugo raumenis nuo katabolizmo (raumeninio audinio irimo), padeda raumenims atsistatyti po fizinio krūvio.

Gain’eriai – angliavandenių, baltymų, išrūgų ir kitų įvairių maisto medžiagų universalus bei koncentruotas mišinys, skirtas gerinti raumenų auginimo rezultatus.

Ekdisteronas – anabolinis junginys, kuris dar žinomas kaip 20-beta-hydroxyexdysteronas. Jo paskirtis skatinti liesos raumenų masės augimą, didinti ištvermę ir gerinti medžiagų apykaitą. Visa tai suteikia energijos ir padeda deginti riebalus bei auginti raumenis.

Amino rūgštys – kaip ir proteinai, saugo raumenis nuo katabolizmo ir padeda jiems atsistatyti po intensyvios treniruotės, bei pradėti augti. Amino rūgštys kaip ir ekdisterono papildai augina liesą riebalų masę. Maksimaliam amino rūgščių pasisavinimui reikalingas pakankamas baltymų kiekis.

Glutaminas – minimalizuodamas katabolizmą skatina anabolizmą. Glutaminas didina augimo hormonų kiekį, palaiko stiprų imunitetą ir padeda raumenims greičiau atsigauti, kad jie galėtų augti.

Nebrangūs kultūrizmo papildai (angl. cheap bodybuilding supplements) leidžia sutaupyti. Juk mums nepastebimai organizme vyksta daugybė reakcijų ir mūsų darbas po sunkios treniruotės padėti jam atsigauti.