Veidrodėli veidrodėli, kokia kosmetika geriausia?

Nors daugelis vyrų teigia, kad natūralus grožis yra pats įspūdingiausias, ne viena moteris mėgsta šiek tiek pasidailinti prieš veidrodį. Įvairių rūšių kosmetika — natūrali, dekoratyvinė, profesionali — gali bet kurią moterį paversti tikra princese vos per pora minučių.

Į klausimą, kokia kosmetika yra geriausia, turbūt nerastumėme teisingo atsakymo. Tai tas pats, kas klausti, kas atsirado anksčiau: višta ar kiaušinis. Vienu ar kitu atveju, renkantis kosmetiką, derėtų atsižvelgti į jos sudėtį. Bene palankiausiai vertinama yra natūrali kosmetika.

Šios rūšies kosmetikoje nerasime jokių sintetinių sudedamųjų dalių, todėl merginos, naudojančios tokias kosmetines priemones, gali būti ramios dėl nekilsiančio pašalinio poveikio, pavyzdžiui, alergijų, bėrimų. Paprastai natūrali kosmetika neturi jokio specifinio kvapo, o ekologinės veikliosios medžiagos teigiamai veikia organizmą jau nuo pat pirmųjų naudojimo minučių.

Kitas šios kosmetikos privalumas yra tas, jog ji tinka absoliučiai visiems žmonėms. Natūralios kosmetikos sudėtis yra patvirtinta ir sertifikuota dermatologų bei kitų specialistų. Priklausomai nuo kosmetikos rūšies, natūralios kosmetinės priemonės gali būti ir gana pigios ir brangios palyginti su dekoratyvine, sintetine ar kita kosmetika.

Profesionalūs visažistai savo darbe pirmenybę teikia profesionaliai kosmetikai, kurių priemonių yra taip pat devynios galybės. Žinoma, pasirinkus šią rūšį, teks pasikliauti profesionalų patarimais, kaip teisingai naudoti kosmetiką.

Esant teminiams renginiams, šventėms ar kitoms progoms, nebijokite eksperimentuoti su dekoratyvine kosmetika. Tiesa, jos sudėtyje dažnai būna įvairių cheminių priedų, kurie gali netikti tam tikriems odos tipams, tačiau, atidžiai išsirinkus kosmetinius gaminius, galėsite džiaugtis išskirtinius makiažu.

Taigi, perskaitę šį straipsnį, neskubėkite išmesti savos kosmetikos ir nebėkite į parduotuvę pirkti naujos. Pirmiausia, pažiūrėkite į veidrodį bei nuspręskite, kurią veido zoną ir kaip norite pabrėžti makiažu.