Originalios dovanos vestuvėms

Vestuvių dovanų pasirinkimas gali reikalauti daug pastangų. Tik iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad užteks nusipirkti menkniekį, kuris jauniesiems primintų, kad yra jiems laimės linkinčių žmonių. Visgi, verta pagalvoti smulkmenas, kurių rezultatas – šilta, maloni ir būtinai funkcionali dovana. Nepamirškime ir originalumo be kurio niekaip nepavyktų parodyti jauniesiems, kokie jie mums svarbūs yra.

Pasirinkite vieną iš mūsų idėjų ir džiaukitės gautais rezultatais. Juk labai svarbu, kad jaunieji pamatytų, kaip stipriai dėl jų stengėtės.

Išgraviruota statulėlė. Gana originalus pasirinkimas, kuris simbolizuos konkrečiai vestuvių dieną. Tokios dovanos vestuvėms turi ne materialią naudą, o moralinę. Tiesiog daikto praktiškai panaudoti nepavyks, tačiau jis ištisus metus stovės lentynoje ir primins jauniesiems, kaip jie vienas kitą myli.
Medaliai. Labai panašiai kaip ir statulėlė, tik šiuo atveju bus įteikiami du medaliai. Ant kiekvieno jų gali būti užrašyti konkretūs žodžiai, kurie turi savitą reikšmė gebančią, vėlgi, akcentuoti vestuves ir pagrindines jų vertybes.

Laiškai. Pastarieji gali būti kaip nors sudedami originaliai, tad čia jau kiekvieno pasirinkimas. Pagrindinė laiško idėja – atidaryti jį kiekvienais metais minint vestuvių metines. Laiškuose turi būti atskleidžiama informacija apie šiuos du vienas kitą mylinčius žmones ir kodėl jie pradėjo būti kartu. Tai kiekvienai metais sugrąžins jiems prisiminimus.

Pasiruošimo gyvenimui rinkinėlis. Gali pasirodyti ir kiek vaikiška, tačiau tikrai nustebins ir pralinksmins kiekvieną porą. Ten turi būti tokie daiktai, kaip prezervatyvai, siūlas su adata, kompostas ir taip toliau. Kiekvienas gali surinkti rinkinuką pagal savo požiūrį į tai, ko gali reikėti pradėjus naują gyvenimo etapą.

Vienodi drabužiai. Dovanos vestuvėms taip pat turi sieti jaunikį ir jaunąją ir štai vienodos maikutės arba treningiukai – puikus pasirinkimas. Su pastaraisiais pora galės keliauti į tas šventes, kurios lydimos meilės. Galiausiai, galės dėvėti tomis progomis, kurios svarbios tiek jiems, kaip porai.

Dovanos vestuvėms turi būti ir tuo pačiu originalios, ir praktiškos, ir mielos. Svarbiausia pasirinkti tokią, kuri puikiai atspindėtų porą ir jau tiktų.