Kokie bateliai labiausiai tinka vestuvėms?

Per vestuves dažniausiai visas dėmesys kreipiamas į nuotaką, tad nieko keisto, kad jos skiria labai daug dėmesio, kol pavyksta susikurti tobulą aprangą. Bateliai vestuvėms yra lygiai tokie pat svarbūs, kaip ir suknelės, taigi reikia atidžiai vertinti pasiūlymus ir nuspręsti, kokie bateliai tinka labiausiai. Trumpai pateiksime tendencijas, kurios apipina batelių pasirinkimus ir rekomenduosime, kokie labiausiai dera prie konkrečios suknelės.

  • Per vestuves beveik visos jaunosios dėvi baltą suknelę. Na, jeigu ne baltą, tai bent jau pastelinių spalvų. Logiška, kad prie jos juodi bateliai tokios šventės metu neatrodys labai estetiškai. Nepaisant to, kad dažnai sakoma, jog juodi bateliai tinka prie visko, visgi, prie vestuvinės suknelės tai nėra pats geriausias pasirinkimas. Bateliai vestuvėms taip pat turėtų būti šviesūs: balti, kremo ar dramblio kaulo spalvos.
  • Priklausomai nuo jūsų ūgio – galima rintis iš batelius, kurie yra žemakulniai ir tokius, kurie yra aukštu kulniuku. Žinoma, jeigu suknelė yra trumpa, tokiu atveju reikia batelių, kurie su aukštu kulnu. Kitu atveju, jeigu jūsų padų nesimato – visada galima dėvėti balerinas. Tai labai patogus būdas per vestuves smagiai prisišokti.
  • Bateliai neturėtų patraukti žmonių dėmesio, tačiau pastarieji turi būti tvarkingi ir paprasti. Siūlome nesirinkti labai ekstravagantiškų. Per vestuves jaunoji turi atrodyti žavingai, tačiau kukliai.
  • Dažniausiai pasirenkami uždari bateliai, kadangi jie atrodo skoningai. Tuo pačiu nepamirškite, kad jeigu įsigysite atviras basutes – negalima dėvėti pėdkelnių. Priklausomai nuo to, kokiu metų laiku tuoksitės – rinkitės atitinkamus batus.

Bateliai vestuvėms pasirenkami, žinoma, ir pagal nuotakos skonį batams, tačiau reikia įvertinti ir kai kuriuos kitus kriterijus, kad pavyktų švenčių metu atrodyti skoningai. Pagrindinius dalykus jau paminėjome, o jeigu norite būti tikra, kad pasirinkti bateliai Jums tinka geriausiai – tokiu atveju rekomenduojame pasikonsultuoti su profesionalais, kurie puikiai išmano šio pobūdžio sritį ir gali pasiūlyti tai, kas yra geriausia.

Plati pasiūla suteikia galimybę kiekvienam atrasti tai, kas jam labiausiai tinka. Tegul bateliai vestuvėms būna paprasti, tačiau tuo pačiu ir neprasti. Stilingi, tačiau kuklūs.