Kraustymasis: į ką pakuoti daiktus ir kur kreiptis dėl pervežimo

Tikriausiai būtų sunku atrasti žmogų, kuris per savo gyvenimą nėra nė karto pakeitęs gyvenamosios vietos. Sėslumas būdingesnis mūsų senoliams, na o šiuolaikiniai žmonės atranda priežasčių kraustytis, arba pačios priežastys juos suranda. Kad ir kaip ten bebūtų, jei patys ir nesikraustėme į naują gyvenamąją vietą, tai tikėtina, kad yra tekę padėti draugams. Persikraustymo procese susiduriame su daug rūpesčių, apie daug ką reikia pagalvoti. Šį kartą gvildensime du klausimus „Į ką gi pakuotis daiktus“ ir „Kaip susirasti perkraustymo paslaugas teikiančią įmonę?“.

Tikriausiai visi pamename, kaip tėvai ir seneliai trapius, lengvai dūžtančius daiktus pakuodavo į laikraščius, o gal vis dar ir tebepakuoja. Tai tikrai neblogas būdas, tačiau jis neapsaugotų išties trapaus plono krištolo, porceliano. Tokius daiktus, kurių nesinorėtų sudaužyti, reiktų pakuoti į burbulinę plėvelę, jos kraštelius sukabinti lipnia juosta ir talpinti tvirtoje kartoninėje dėžėje, kuri patartina, kad būtų bent dviejų banguoto (gofruoto) kartono sluoksnių. Kad trapūs daiktai nesusispaustų vienas į kitą, pridėkite putplasčio burbuliukų.
Persikraustymas nėra vien tik išlaidos, tai labiau priklauso nuo požiūrio, optimistai pasakytų, kad persikraustymo išlaidos, tai gera investicija į naują gyvenimo etapą naujoje gyvenamojoje aplinkoje.

Kaip gi susirasti mums tinkamiausią perkraustymo įmonę? Yra keli būdai, ko gero pats populiariausias — bičiulių ir kolegų rekomendacijos. Tikrai dažnai prireikus remontuoti automobilį ar kirptis, kreipiamės į draugų ratą ir klausiame patarimo, nes bičiulių patirtis ir teigiamas atsiliepimas mus veikia kur kas geriau nei marketingas, kurio gudrybes mes jau atpažįstame ir vis rečiau ant jų užkimbame. Perkraustymo paslaugas teikiančios įmonės irgi naudoja reklaminius triukus ir metodus. Taigi galime sau leisti teigti, kad bičiulių ir kolegų rekomendacijos yra patikimiausias šaltinis, tačiau būna atvejų, kad Jūsų aplinkos žmonėms nėra tekę kraustytis, tuomet Jums lieka senasis būdas — skelbimai laikraščiuose, telefonų knygoje (kurios ko gero niekas nebenaudoja) ar skrajutėse, žodžiu visame tame, kas patenka į mūsų pašto dėžutes arba ką galime nusipirkti spaudos kioskuose. Dėl vis sparčiau besivystančių informacinių technologijų mes vis dažniau kreipiamės į internetą, kad ir koks klausimas mums neduotų ramybės.

Internete be vargo galima rasti daugybę paslaugų teikėjų. Dėl daiktų ir baldų pervežimo galime būti ramūs, šio verslo rūšis plėtojama kiekviename mieste ir miestelyje, be to, be vargo galime persikraustymo paslaugomis pasinaudoti ir kaimuose. Kraustymo paslaugos Vilniuje, lyginant su kitais miestais, yra kiek brangesnės, tiesiog rinkos kaina didmiestyje yra aukštesnė, o ir atstumai ilgesni.

Taigi, o internete mums į pagalbą atskuba skelbimų portalai, paieškos sistemos ir įmonių katalogai, reikia tik netingėti paieškoti ilgiau ir giliau. Na, o pakuojant daiktus reikia netaupyti priemonių, kurios apsaugo mums brangius daiktus nuo pažeidimų.

Perkraustymo įmonė, kuria galite pasikliauti: AD REM TRANSPORT MOVERS