Nuomos paslaugos padės sutaupyti pinigų esant trumpalaikėms reikmėms

21-ame amžiuje vartotojų visuomenė turi platų pasirinkimą iš įvairiausių, reikalingų ir mažiau reikalingų ar tiesiog rečiau naudojamų / vartojamų, prekių bei paslaugų. Viena Vilniaus parduotuvėlė savo vitrinoje netgi turi pasikabinusi skelbimą: „Čia rasite viską ko Jums nereikia“. Puiki idėja. Norisi užsukti ir pamatyti, ko gi man tikrai nereikia. Jei, kol dar Lietuva nebuvo laisva, trūko apskritai kasdien naudojamų produktų, o tokie skanėstai kaip bananai buvo ekskliuzyvinė, reta prekė. Kuo toliau tuo daugiau pasirinkimo turime. Labai dažnai perkame daiktus a maisto produktus ne todėl, kad jų mums reikia ir planavome juos įsigyti, o todėl, kad juos tiesiog pamatėme, susidomėjome, galbūt dar labiau mus palaužė gundanti akcija ir įsigijome kalną neplanuotų pirkinių ar paslaugų.

Anksčiau buvo taip: jei žmonėms reikėdavo kokio brangaus daikto ir jie žinojo, kad jį panaudos tik kokį kartą ar du, po ilgų svarstymų ir dvejonių, dažniausiai sprendimas būdavo — „apsieisime“. Dabar įvairios įmonės vis dažniau savo techniką, prietaisus ar įrenginius ne tik parduoda, bet ir nuomoja. Šiame straipsnyje aptarsime dvi nuomos paslaugas, kurios gali praversti ir padėti sutaupyti pinigų.

Svarstyklių nuoma

Dabar tikriausiai galvoje, kokiais gi atvejais Jums gali būti reikalinga svarstyklių nuoma? Svarstyklių yra įvairių rūšių, kai kurias Jūs naudojate dažnai, pavyzdžiui: buitines svarstykles, ant kurių lipate rytais; virtuvines svarstykles, kai gaminate konditerijos gaminius, kurių receptuose labai svarbūs — kiekiai arba tuomet kai laikotės griežtos dietos. Tačiau yra tokių rūšių svarstyklių, kurių Jums nereikia nuolat, jas panaudotumėt galbūt vieną kartą pagal poreikį arba kurį laiką pagal situaciją. Viena iš tokių situacijų — kūdikio gimimas. Pirmaisiais kūdikio gyvenimo mėnesiais tėvai ir gydytojai dėmesingai stebi ir seka mažylio svorį, tuomet praverčia kūdikio svarstyklės. Žinoma, kiekvieno apsilankymo pas gydytoją metu, daktar(ė)/as pasveria kūdikį ir pakomentuoja ar vaikelis priauga pakankamai svorio. Tačiau pasitaiko atvejų, kai dėl vienokių ar kitokių priežasčių vaikelio svorį reikia arba tiesiog norisi stebėti dažniau nei tik vizito pas šeimos gydytoją metu. Tokiais atvejais praverčia kūdikių svarstyklių nuoma. Juk toks pirkinys kainuoja nemenkai, o jo panaudojimas — vienkartinis reikalas. Žinoma, kūdikių svarstykles galima perparduoti, tačiau viena iš alternatyvų — svarstyklių nuoma.

Kavos aparatų nuoma

Artėja giminių susitikimas, vestuvės, krikštynos, įmonės balius, įspūdinga jubiliejinio gimtadienio šventė ar kita proga, kurioje norite svečiams patiekti ne tik šaltus gėrimus ir alkoholį, bet ir kavą ar arbatą? Kavos aparatų nuoma tai puikus sprendimas kiekvienai šventei. Automatiniai kavos aparatai gali vienu metu gaminti iš kart du puodelius kavos, tai dvigubai sutrumpins, kavos gėrimo laukiančių žmonių eilę. Be to, rimtesni kavos aparatai pagamina apie 80 kavos puodelių iki vandens ir kavos pupelių talpų papildymo, Taigi nereikės lakstyti papildyti talpas vandeniu ir kava, kaip paprastai reikia daryti vaišinant svečius vandeniu iš virdulio užpilama kava.

Renginių įgarsinimo įrangos nuoma

Dar viena itin populiari paslauga. Vis dažniau žmonės rengdami įmonių šventes, kolektyvų susibūrimus ar didesnius giminių susitikimus, nori kokybiškos ir garsios muzikos. Muzikiniai centrai ir kompiuterinės kolonėlės nebetenkina. Todėl aparatūros nuoma tampa vis paklausesne paslauga.

Jei reikia kažkokio konkretaus prietaiso ar technikos, pasidomėkite, galbūt kažkas siūlo to daikto nuomos paslaugą. Ir nereikės investuoti didelių pinigų į trumpalaikę reikmę.