Pigiausi rūbai urmu – tik iš antrų rankų!

Pagaliau atėjus pavasariui, atgimstant gamtai, keistis norime ir mes patys. Naujųjų metų pažadai ima po truputėlį blėsti, mes norime kažko naujo, įdomaus ir tiesiog būti kitokiais, nei tokiais kokie esame kiekvieną dieną. Geriausia tai pradėti lavinant save patį. Pasirūpinti, kad mūsų lentynose atsirastų naujų knygų, pradėtume kalbos kursus internetu, ar su partneriu vakarais tiesiog nueiti ir išmokti gražiausių tango judesių. Tačiau, kartais mes nenorime keisti būtent savo “vidaus”, įpročių. Tad jei šioje srityje viskas gerai, ką vertėtų daryti? Galima pakeisti šukuoseną, įsiverti naują auskarą, tačiau kartais užtenka tiesiog atnaujinti savo turimą rūbų spintą. Tačiau imus svajoti apie naujas palaidines ir megztukus, greitai tenka susitaikyti su realybe – parduotuvėse kainos yra nemažos. Ką šiuo atveju galima daryti? Lietuvoje po truputį ima populiarėti nauja tradicija tarp interneto vartotojų. Tai yra mainai! Rūbai urmu graibstomi tarp “internaučių” visiškai nemokamai.

Ką vertėtų žinoti prieš įsiliejant į šią rūbų mainų tradiciją?

Svarbu, kad ne visada rasite tai ko norite, kad ir kaip ieškotumėte. Dažnai radus tobulą rūbą, gali tekti susitaikyti su tuo, kad šis nebus tinkamas Jūsų išmatavimams, arba bus pakankamai toli, kad tiesiog nebus galima paprastai nuvažiuoti ir atsiimti, o derėtis dėl siuntimo rūbo savininkė/as ne visada norės. Rūbų mainams patartina naudoti platformą, kuri būtent tam ir yra skirta. Tai gali būti patikimas forumas dideliame portale, kur vartotojos gali palikti atsiliepimus apie patirtį atliekant mainus su kitomis vartotojomis, taip išvengiama apgavikų ir įvertinamas asmens patikimumas. Dabar tam yra sukurti netgi specializuoti portalai, su bendruomenėmis, kurios skiria didelę savo laiko dalį mainams, o dažnai ne tik rūbų, bet ir papuošalų, kosmetikos ir aksesuarų.

Jeigu ir Jūs manote, kad spintoje turite didelį kiekį tikrai kokybiškų rūbų, tačiau visiškai nenorite Jų dėvėti, jie Jums pabodo, ar tiesiog manote, kad paprasčiausiai netinka – nedvejokite ir išbandykite rūbų mainus! Rūbai mainomi urmu tarp daugybės moterų ir netgi vyrų. Tai gali būti metodas ne tik padėsiantis sukurti naują įvaizdį, bet paprasčiausiai bus sutaupytas didžiulis kiekis pinigų.

Rūbai urmu_2