Kokį sužadėtuvių žiedą pirkti?

Kiekvienas vyras yra įsitikinęs, kad puikiai pažįsta ir suprantą savo mylimąją. Sužadėtuvės – yra visos meilės ir atsidavimo antrajai pusei įrodymas ir paskutinės dienos iki vedybinio gyvenimo pradžios. Tai yra nuostabus metas, kuris padeda porai pažinti vienas kitą iki galo, suplanuoti savo būsimas vestuves ir planuoti tolimesnį gyvenimą kartu. Tačiau, kartais sužadėtuvės būna tikrai sudėtingas klausimas vyrui, kadangi šis nori tobulo momento, tačiau siekiant, kad šis būtų tobulas, reikia ir tobulo žiedo. Tačiau, dauguma pasimeta, kokį sužadėtuvių žiedą pirkti, kad mylimoji pasakytų taip ir būtų tikrai laiminga?

Iš tikrųjų galvą reikėtų sukti ne dėl žiedo sudėties ar išvaizdos, bet būtent dėl paties žiedo dydžio. Dažnai nesusipratimas piršlybų metu įvyks ne dėl to, kad merginai nepatiko žiedas, paprastai euforijos apimta moteris tuo metu mažiau galvos apie žiedą, o apie faktą, kad artėja jos vestuvių diena. Tačiau bus kur kas blogiau merginai pasakius taip, o žiedo nepavyks uždėti ar šis bus per didelis. Tai ne problema su supratinga moterimi, tačiau vis tiek momentas gali būti sugadintas. Tad rinkitės žiedo dydį atidžiai.

Dažnai žiedo rinkime didžiausia problema – vyras neišgirsta ką sako jo mergina. Kai pora kartu praleidžia daug laiko, moteris pradeda sakyti užuominas kas jai patinka, kokio žiedelio ji norėtų, kokios akies. Moterys šiuo klausimu pakankamai gudrios ir apsukrios, tereikia mokėti suprasti šiuos momentus. Gerai įsigilinus ką sako moteris, nereiks sukti galvos kokį sužadėtuvių žiedą pirkti. O jei ši visgi neužsimena apie tai, tiesiog stebėkite ką pati moteris nešioja, ar jai patinka auksas, sidabras, galbūt ji turi tvirtą nuomonę dėl tam tikrų brangakmenių, galbūt jai jie visiškai nepatinka? Būtų nesmagu padovanoti merginai baltojo aukso žiedą su deimantu kai ši paprasčiausiai jų nemėgsta. O sužadėtuvių žiedas yra didelės išlaidos, tad geriau jos būna protingos.

Sužadėtuvės yra nuostabi proga parodyti savo mylimajai, kad ši yra ta vienintelė ir Jūs norite su ja praleisti visą savo gyvenimą, o kad viskas baigtųsi gražiai ir laimingai, pasistenkite įdėti pastangų į žiedo rinkimą, kad antroji pusė tikrai apsidžiaugtų.