Madingiausios apyrankės ir rankų aksesuarai

Kiekvieną sezoną garsiausi mados namai pristato drabužius, avalynę bei aksesuarus, kurie diktuoja gatvės ir aukštosios mados tendencijas. Kaip žinia, jokia moteris iki galo neišpildys savo įvaizdžio, jeigu pamirš nors vieną ryškesnį ar jos aprangą tinkamai akcentuojantį aksesuarą. Auskarai, apyrankės, pakabukai, skrybėlės – kiekvienas aksesuaras yra ypatingas ir pasako šį tą apie moterį.
Apyrankės gali tapti ypatinga stiliaus detale. Visais laikais moterys mėgo sidabrines apyrankes, tačiau jų forma ir stilius su laiku kito. Šiandien madingos sidabrinės apyrankės ar sidabrinės grandinėlės ant rankos gali būti visiškai skirtingo stiliaus ir tipo, tačiau abu tipai bus laikomi madingais. Čia pristatysime šiais metais stilingiausias apyrankes, kurias garsiausi mados namai pripažino kaip išraiškingiausias ir verčiausias moterų dėmesio.
– Nina Ricci savo kolekcijoje šiais metais pristatė kutų motyvų apyrankę – tai kutus imituojančiomis metalinėmis grandinėlėmis ratu nusagstyta apyrankė – vienu metu ir ekscentriška, ir subtili.
– Louis Vuitton šiais metais mėgsta minimalistines formas. Jo rankų aksesuarai – tai metalinių geometrinių formų atskambiai. Norėdamos įkūnyti šio dizainerio stilių, rinkitės masyvias sidabro apyrankes – lankus, kurių vienas galas baigtųsi viena geometrine forma ar objektu, o kitas – kita.
– Bottega Veneta išlieka ištikimas klasikai ir elegancijai. Nors jo naujausioje kolekcijoje ryškiai šviečia masyvios ir plačios grafito atspalvių apyrankės, jos išlaiko moterišką žėrėjimą. Taigi šiais metais neprašausite nešiodama plačias sidabrines apyrankes.
– Valentino šį sezoną pasitelkia mistiką – jo minimalistinių apyrankių akcentas – gyvūnų figūrų motyvai.

Apibendrinant – neprivalote įsigyti brangių apyrankių. Svarbu žinoti šio sezono aksesuarų tendencijas, pagal kurias galite paprasčiausiai rinktis tam tikrą apyrankių tipą. Štai šiais metais neprašausite nešiodama masyvias, ornamentuotas, geometrines formas imituojančias tiek aukso, tiek sidabro apyrankes.

Jeigu jus domina stilingos 925 prabos sidabro apyrankės prieinama kaina, apsilankykite „Sidabritos“ parduotuvėse Panevėžyje arba internetu ir tikrai rasite jums tinkamiausią papuošalą. Užsisakant internetu prekės pristatomos visoje Lietuvoje (Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Klaipėdoje ir kt. miestuose). Leiskite sau būti gražioms, stilingoms ir šiuolaikiškoms.