Pagal ką renkatės naktinukus

Pas kiekvieną moterį pravėrę drabužių spintą, pamatysite, kad kabo vis kitokie naktinukai. Jeigu pas vieną kabo trumpi ir lengvi, tai kitą gal ilgi ir sunkūs. Tiek vieni, tiek kiti naktinukai galbūt kaip tik dabar bus madingi ir gaminami gerų firmų. Taigi, gali būti daug skirtingų naktinukų, esančių „ant bangos“, ir kiekviena moteris ar mergina rinksis juos pagal save, pagal savo skonį. Štai keletas merginų ir jų atviros išpažintys apie tai, pagal ką jų yra pasirenkami seksualus naktinukai, arba kitokie.

Petnešėlės, rankovės

Marija sako, kad jai dažniausiai naktinukai moterims patinka, jeigu patinka ir rankovės. „Labai nemėgstu, kai naktiniai marškiniai yra ant plonų petnešėlių. Nemėgstu, nes jau ne kartą yra buvę, kad tos petnešėlės nuplyšta, nukrenta, ir viskas tuo baigiasi. Net jeigu jos iš varinių siūlų būtų išaustos, aš vis tiek turbūt jas kartais nuplėšyčiau. Tokia jau esu, kad su daiktais iki galo švelniai ir atsargiai elgtis nemoku. Dėl to mėgstu, kai jie turi tikrai patvarią konstrukciją. Man patinka tvirti naktiniai iš elektroninės parduotuvės lilu.lt, kur galiu rasti ir gražių, ir patvarių pasirinkimų. Labiausiai mėgstu, kai tai būna naktinukai su trumpomis rankovėmis ir gražiai iškirptu kaklu, paliekant šiek tiek platesnę, bet ne gilią skylę“, – sako ji.

Ilgis

Dar vienas kriterijus, pagal kurį gali būti pasirenkamas apatinis trikotazas, yra jo ilgis. Vienoms moterims patinka, kai naktiniai marškiniai būna aukščiau kelių – tikrai trumpi. Kitoms, jeigu gyvenama bendrabutyje ar kažkokioje vietoje, kur daug žmonių nuolat vaikšto, nepatinka kursuoti po namus su tokiais trumpais naktinukais. Taigi, pasirenkami ilgesni. Kai kam labai nepatinka ilgesni naktiniai marškiniai. Iš tiesų, patogiausi jie yra toms moterims, kurios miega labai ramiai. Kaip atsigula, taip ir prabunda. Bet jeigu yra polinkis į neramų miegą ir tenka dažnai persiversti ant kito šono, visaip suktis, tuomet nepatogu bus su pačiais ilgiausiais naktiniais marškiniais, kurie galbūt iškart tarsi susivynios, susisuks į kažkokias pynes ir mazgus, paskui dar ir nuplyšti gali.

Tekstūra

Tekstūra yra vadinama tuo piešiniu, kurį mes matome ant kažkokio paviršiaus. Tad, jeigu yra tikrai platus asortimentas, mes rasime iš tiesų ne vienus naktinius marškinius, kurie ant savęs turės labai gražius paveikslėlius. Atspausdinta gali būti įvairūs skirtingi ornamentai, piešiniai, printai. Tai turbūt labiausiai madai pavaldus kriterijus. Nes iš tiesų vieni naktinukai turės tuo metu madingus paveikslėlius, kiti turės paprastesnius. Visais atvejais tai galės būti ir gražu, ir madinga, ir paprasčiau atrodyti. Pavyzdžiui, pastaruoju metu yra labai madingi didelio formato printai ant audinių. Tai gali būti dideli tarsi plakatai spalvoti, gali būti tarsi viso didelio miesto iš viršaus vaizdas. Aišku, išlieka madingi ir maži atsikartojantys ornamentai, raštai. Pavyzdžiui, mažos gražios gėlytės ar kitokie augalai.

Audinys

Be viso to labai svarbu, koks yra audinys, iš kurio pasiūta pizamos arba chalatai. Jis turi būti labai patogus žmogui, kuris dėvės šį apatinį drabužį. Taip pat jis turi būti tinkamam sezonui parinktas. Tarkime, žiemai mes renkamės kuo šiltesnius drabužius, taigi, šilti jie turi būti ir nakčiai. Net jeigu tie naktiniai drabužiai keliaus po pačia šilčiausia antklode. Kartu reikia ieškoti natūralaus audinio, kuris dar ir leistų kvėpuoti odai. Dėl to, pavyzdžiui, audinys turi būti švelnus, šiltas ir leisti neprakaituoti.