Tobula liemenėlė – kiekvienos moters triumfas

Moters grožis – paslaptingas dalykas, tarsi užšifruotas mažytėse detalėse. Viena jų yra nepriekaištingos kokybės drabužiai. Nė viena moteris negali jaustis gerai vilkėdama prastus apatinius, ir būtent todėl sukurtas triumph apatinis trikotažas. Prieš daugiau nei šimtą metų pasaulį išvydo pirmieji šių gamintojų korsetai, atvėrę kelią tiesiog svajonių liemenėlėms.

Kūrybingas kelias į moterų širdis

Damų triumfo istorija prasidėjo 1886 metais, kai du vyrai – korsetų ekspertas ir pardavėjas – Vokietijoje įkūrė savo saloną. Tiesa, jo vieta tuo metu buvo svirne. Įmonė teturėjo 6 siuvimo mašinas ir tiek pat darbuotojų. Tačiau užsispyrimas, meistriškumas ir kūrybingumas netruko duoti vaisių. Korsetais domėjosi vis daugiau damų, ir po kelerių metų šie triumph apatiniai buvo siuvami jau 150 darbuotojų.

Apatinis trikotazas moterims triumph iki pat šių dienų pasižymi inovatyvumu. Bendrovė niekuomet neatsiliko nuo permainingų mados vėjų, tačiau pirmiausia dėmesį skyrė gaminių patogumui. Bėgant metams, šie sprendimai paversdavo moteris imperatorėmis, deivėmis, laisvės šauklėmis ir emancipuotomis pilietėmis. Korseletės, liemenėlės su užsagtu priekyje, be petnešėlių, elastingi ir net perregimi audiniai – vos kelios naujovės, kurios iškart pavergdavo damų širdis.

1962 m. atsiranda pirmieji triumph maudymukai. Viliokiški bikiniai, dailūs vientisi maudymosi kostiumėliai leido pademonstruoti puikų moterišką kūną ir patogiai mėgautis saulės voniomis. Kompanija net kelis kartus surengė didžiulius madų šou, kuriuose pristatė ypatingą savo meistriškumą. 1986–aisiais metais atsiranda komfortiškos ir patikimos sportinės liemenėlės, dar kiek vėliau – speciali apatinių serija vyrams.

1990 m. visas madų pasaulis kreipė žvilgsnį į natūralumą. Kaip ir dabar, vertinti audiniai be sintetinių priedų. Žaliava, iš kurios tuomet siūtas triumph apatinis trikotažas, buvo aukščiausios kokybės, be cheminių priedų. Be to, bendrovė atsisakė užsagtų su nikeliu. Pristatytos prie natūralių kūno linijų prisitaikančios liemenėlės. Dabar, atšventę 125 m. kompanijos jubiliejų, apatinių ekspertai tebesiūlo pačius geriausius sprendimus. Juose lengvai dera prabanga ir patogumas, natūralumas ir kūrybiškumas, leidžiantis kiekvienai moteriai atskleisti ne tik grožį, bet ir charakterį.

Idealios liemenėlės paslaptys

Atrasti tobulą apatinį trikotažą ne visuomet yra paprasta. Juk kūnas – tai individualus gamtos kūrinys. Vis dėlto gerą liemenėlę atpažinti tikrai įmanoma. Tereikia pasikliauti pačių apatinukų kūrėjų patarimais. Triumph liemeneles besirenkančios damos turėtų įvertinti keturias jų dalis, esančias priekyje ir gale.

Pirmoji dalis – nugaroje esanti juosta. Paprastai ant jos pritvirtinami užsegimai. Liemenukai triumph pasižymi elastinga, tampria juosta, kuri negali būti pakilusi į viršų ar nusileidusi žemyn. Abu šie trūkumai reikštų, kad segimas netinkamo dydžio apatinis drabužis. Jei juosta yra netinkamoje padėtyje, moterį gali varginti nugaros skausmas.

Antroji dalis – petnešėlės. Net jei vilkimi paprasčiausi triumph naktinukai, petnešėlės yra labai svarbios patogumui. Liemenėlėse ši dalis dar svarbesnė. Petnešėlės negali nei smukti, nei veržti pečių odos. Daugelį petnešėlių galima laisvai reguliuoti, tačiau tai reikia daryti taip, kad visos liemenėlės dalys liktų savo vietoje.

Trečia dalis yra priekyje. Tai – kaušeliai ir jų kraštai. Jie taip pat negali spausti krūtinės odos ar būti pernelyg laisvi. Be to, vieta po krūtine, kur triumph apatiniai susiliečia su kūnu, negali būti pakilusi į viršų. Tai – dalis, užtikrinanti, kad krūtys būtų prilaikomos net aktyviai judant. Ieškant idealaus varianto verta pasidairyti ne tik kito dydžio, bet ir kitokio liemenėlių modelio.

Ketvirtoji dalis – centre esantis tiltelis. Jis turėtų būti švelniai prigludęs prie odos. Kitais atvejais verta pakeisti ne tik kaušelių dydį, bet ir paties liemenuko apimtį. Įsitikinus, kad visos šios dalys atitinka idealios liemenėlės reikalavimus, belieka pasirinkti norimą drabužėlio audinį. Jų pasiūla kompanija taip pat atidžiai rūpinasi. Tai – visai nekeista. Juk triumph apatinis trikotažas ir sukurtas tam, kad patenkintų pačius slapčiausius moterų lūkesčius.