5 kalėdinės dovanos, kurių geriau nedovanoti moteriai

Nors Kalėdos dar tik už kelių mėnesių, kai kurie jau pradeda galvoti, kuo šiais metais nudžiuginti ir nustebinti savo mylimą žmogų. Tiesa, visuomenės tyrimai rodo, kad daugelis moterų didžiosioms žiemos šventėms ruošiasi atsakingiau ir dovanas nuperka iš anksto. Tuo tarpu, dalis vyrų dovanų pirkimą mėgsta uždelsti, todėl perka paskubomis ir ne viską gerai apgalvoja. Štai keletas kalėdinių dovanų, kurios tikrai nenudžiugins jūsų širdies damos.

  1. Abonementas į sporto klubą.

Tokios kalėdinės dovanos kaip treniruoklis, metinis abonementas į sporto klubą ir pan. daugeliui moterų asocijuojasi su vienu – nebyliu vyro priekaištu dėl papilnėjusių kūno linijų. Tad tikimybė, kad įžeisite moters pasitikėjimą savimi yra gana didelė. Be to, labai tikėtina, kad artimiausias savaites ir pačiam teks „pasėdėti ant dietos“. Tokia dovana patiks tik tada, jei moteris ar mergina yra labai sportiška arba pati buvo užsiminusi, kad nori pradėti sportuoti .

  1. Buitinės technikos prietaisai.

Jei vyrams patinka praktiškos kalėdinės dovanos, moterys kiekvieną kartą, lukštendamos dovaną iš dėžutės, tikisi kažko romantiško, pavyzdžiui, papuošalų, kelialapio į SPA centrą ar mėgstamų kvepalų buteliuko. Dovanoti buitinės technikos prietaisus labai kvailas žingsnis. Naujas dulkių siurblys ar virtuvinis kombainas gali įžeisti jos moteriškąją pusę. Atminkite, kad jūsų mylimoji ne tarnaitė, kuri privalo šokinėti apie jus.

  1. Pliušiniai žaislai.

Ar romantikos gali būti per daug? Gali! Pliušinis meškutis ar kitas žaislas patiks jūsų dukrai, bet tikrai nesužavės suaugusios moters. Ji gali pagalvoti, kad dovaną jai išrinkote paskubomis ir visko gerai neapgalvojęs, o tai gali įžeisti.

  1. Seksualus apatinis trikotažas.

Tai viena populiariausių dovanų, kurią mėgsta dovanoti vyrai savo mylimosioms įvairių švenčių proga. Deja, vyrų išrinktas seksualus apatinis trikotažas yra viena dažniausiai grąžinamų dovanų. Ir tai tikrai nereiškia kad vyrai neturi skonio, tiesiog vyrų ir moterų požiūris į seksualumą skiriasi. Tad, jei mylimoji nesijaučia jaukiai su naująją dovana, tikėtina, kad ji ją grąžins arba nukiš į giliausią stalčiaus kampelį.

  1. Dovana sau

Kalėdinės dovanos turi džiuginti, priversti moterį pasijusti svarbia, tačiau, jei dovaną perkate galvodami ir apie savo gerovę, pavyzdžiui, bilietus į bokso čempionatą, mažai tikėtina, kad nudžiuginsite savo širdies damą. Pirkdami kalėdinę dovaną moteriai, pirmiausia galvokite apie jos pomėgius.