Saulės akiniai vykstantiems atostogų ten, kur šilta

Poilsinė kelionė į Kosta Bravą, populiariausi Turkijos kurortai, kerintis naktinis gyvenimas Ibizoje ir daugybė kitų užsienio vietų, kur geros atostogos garantuotos. Kaip taisyklė, dažniausiai visose šiose vietose turistus lepina saulė. O nuo kiaurą dieną šviečiančios saulės apsisaugoti galima tik su saulės akinių pagalba. Parduotuvėse ir optikos salonuose dabar galima rasti pačių įvairiausių akinių nuo saulės asortimentą: pigiausi, plastikiniai, metaliniais rėmais, spalvingi, brangūs ir garsių firmų saulės akiniai, – visi jie pritaikyti pačių įvairiausių poreikių pirkėjams. Tačiau be kainos dar reikėtų atsižvelgti ir į kitus faktorius, pavyzdžiui, rėmelių formą. Pritaikius atitinkamus saulės akinių rėmelius prie veido, atrodysite labai stilingai. Ir, žinoma, nuotraukose neišeisite prisimerkęs.
Pastarąjį sezoną buvo madingi patys įvairiausi ir spalvoti saulės akinių rėmai. Tad šiuolaikiškai ir gražiai atrodyti buvo galima tiek su klasikiniais, tiek su itin futuristiniais modeliais. Vienas svarbiausių reikalavimų saulės akiniams šiuo metu yra neįprasti raštai ar spalvos. Kaip ir visada – originalumas madoje išlieka, todėl kuo unikalesni jūsų akiniai bus, tuo stilingiau atrodysite.
Kaip ir keletą metų anksčiau, taip ir dabar, ypač madingi saulės akiniai, kurių stiklai – spalvoti. Tiesa, daugelio žmonių jau pamėgtas veidrodinis efektas jau traukiasi ir vėl pereinama prie klasikinio stiklo. Kokios spalvos stiklus pasirinkti – nėra svarbu, kadangi visi vaivorykštės atspalviai yra vienodai madingi. Žinoma, reikėtų nepamiršti tokio pirkinio priderinti prie savo garderobo, stiliaus, įvairių aksesuarų ir pan.
Mados konsultantai bei stilistai įspėja, kad ne vien spalvoti akinių stiklai, bet ir rėmai grįžta į (o gal tiksliau – išlieka) madą. Be to, kaip vienas madingiausių šio ir ateinančio sezono saulės akinių elementas įvardijamas ombre efektas. Nepamirškite, jog saulės akiniai vis dar turi būti dideli. Kuo masyvesni akiniai, tuo geriau.
Tad, jei siekiate, kad poilsinė kelionė į Kosta Bravą ar kitą pasirinktą kurortą būtų ne tik smagi, bet ir stilinga, rinkitės didelius, spalvotus ir išskirtinius saulės akinius.