Savitarnos skalbimo paslaugos norintiems sutaupyti

Buityje yra tokių darbų, kurių niekaip neišvengsime: valgio gamyba, daiktų ir rūbų tvarkymasis, indų plovimas, kambarių siurbliavimas, dulkių valymas, vonios ir tualeto šveitimas, virtuvės riebalų ramdymas bei skalbimas ir lyginimas. Tiesa, jei turite pasislėpę kokį atliekamą milijoną (na gerai, užtektų ir kelių tūkstančių) tuomet galėtumėte pasisamdyti kambarių tvarkytojus, kurie beveik viską atliktų už jus. Taip, tai jau ne eilinis poreikis, o prabanga. Tiesa, didelė dalis žmonių, ko gero, nė nenorėtų atsisakyti šių darbų, nes nenorėtų, kad jų namuose sukiotųsi svetimas žmogus arba galvotų, kad patys geriau patenkintų savo švaros ir tvarkos poreikius bei kriterijus.

Kiekvienas pasirenka kaip jam labiau patinka: arba tvarkosi buityje savarankiškai arba perka valymo paslaugas, samdo aukles, na, o ypatingai užimti ir pasiturintys žmonės net turi savo namuose visą patarnautojų komandą, kuri rūpinasi ir maistu, ir skalbiniais, ir švara. Tiesa, ko gero, tokia prabanga lepinasi tik pasaulinio lygio žvaigždės: aktoriai, dainininkai, sportininkai, politikai ir kiti žmonės, kurie turi didelius didelius namus, vilas ar net rūmus ir tikrai neturi laiko palaikyti tvarką buityje.

Kadangi mes gyvename Lietuvoje ir ko gero didžioji mūsų dalis visgi tvarkosi patys — nutarėme pakalbėti apie savitarnos skalbimo paslaugą. Klausite, na kam gi ji reikalinga, jei ir namuose turite skalbimo mašiną? Savitarnos skalbimo paslaugos yra pravarčios tuo, kad naudodamiesi savitarnos skalbykloje esančiomis didelių talpų skalbimo mašinomis galite išsiskalbti didelių skalbinius ar didelius smulkių skalbinių kiekius. Bet to, šitokiu būdu galite ir sutaupyti. Įsivaizduokite, kad sumanėte, jog prieš 10 metų pirktą antklodę jau laikas išskalbti. Na ir jeigu jai neprivalomas sausas valymas, tuomet galite nesikreipti į švaros centrus ir skalbti patys. Tačiau susidursite su per mažos skalbimo mašinos problema. Jei norite sutaupyti antklodes skalbdami patys tuomet savitarnos skalbyklų paslaugos Jums kaip tik.