Vienkartinės ar daugkartinės pirštinės?

Namuose įprastiems darbams atlikti daugelis mūsų naudoja apsaugines pirštines. Ne tik tuomet, kai dirbama su chemikalais, tačiau net ir valant dulkes. Juk paprasčiausios pirštinės gali apsaugoti nuo vandens, drėgmės, o tuo pačiu ir susigadinusio manikiūro. Ypač naudingos vienkartinės pirštinės, kurių naudojimas yra labai paprastas ir patogus.

Lyginant vienkartines pirštines su tomis, kurias galima dėvėti kelis kartus – išskiriame kelis įprastus pliusus.

Pirštinių susivienijimas su rankomis

Vienkartinės pirštinės yra kur kas malonesnės  ir kur kas jaukiau priglunda prie rankų. Taigi, jeigu norite, kad atliekant tam tikrus darbus pirštinės būtų tarsi Jūsų antra oda, o ne keltų diskomfortą – tokiu atveju vienkartinės pirštinės turėtų būti Jūsų pasirinkimas.

Patogus apsimovimas ir nusimovimas

Vienkartinės pirštinės taip pat yra labai giriamos todėl, kad jas apsimauti ir nusimauti yra labai patogu. Jeigu dirbote su chemikalais ir atlikus darbus nesinori įvairiausiais sudėtingais būdais bandyti nusimauti pirštinių – tokiu atveju jums labiausiai tiks vienkartinės. Paprasčiausiai jas labai paprasta nusimauti įšvirkščiant į kitą pusę. Tuomet ir išmeskite į šiukšlių dėžę, juk jos naudojamos tik kartą.

Nelieka tarpų

Tarp rankų ir pirštinių tarpų atsiradimas gali sukelti nemažai papildomų problemų. Juk paprasčiausiai į tarpus gali pakliūti vanduo arba net dar blogiau – chemikalai, kurių mes ir norime išvengti. Juk tam tik ir dėvimos pirštinės, kad odos kontakto su chemikalais nebūtų. Tarpus paliekančios pirštinės yra labai nefunkcionalios.

Pirštinės kur kas malonesnės

Pirštinės, kurios naudojamos tik kartą, dažniausiai būna sukurtos taip, kad jos būtų kuo malonesnės odai. Tokiu atveju darbai nebus nepatogūs. Tam tikra prasme tai rankų masažas.

Nealergizuoja

Galiausiai, rinkitės vienkartines pirštines, kurios Jums nekelia jokios alergijos ir kurios leidžia džiaugtis patogiai atliekamais darbais be jokio šalutinio poveikio.

Internete galima atrasti labai platų vienkartinių pirštinių pasirinkimą. Jeigu nenorite permokėti, tačiau gauti kokybišką produkciją – rekomenduojame įvertinti virtualaus pasaulio suteikiamus privalumus. Stebėkite akcijas ir nuolaidas, įsigykite produkciją kur kas pigiau.