Ormaišis: kas tai ir kaip jis naudojamas?

Populiariausias būdas atsipalaiduoti, išsiskleisti ir pagulėti. Seatzac novatoriškas sėdmaišis puikiai tinka tiek dalyvaujant vasaros sezono festivaliuose, ar ilsintis prie ežero ar prigulant po darbų nuosavame sode, visur galite panaudoti per kelias sekundes pripučiamą gultą atsipalaidavimui. Ormaišis (daugiau galima rasti informacijos ieškant internete “ormaisis“) yra itin lengvas. Lengvai pripučiamas –  tereikia tik išvynioti gultą iš pakuotės, gerai pakratyti ir kelias judesiais įsemti oro srautą kol oro gultas įgauna formą. Labai patogus, itin lengvas ir užima visai nedaug vietos kai būna supakuotas. Tiesiog puikus lasvalaikio atributas.

Seatzac, naujas ir novatoriškas produktas palengvina gyvenimo būdą ne tik lauko sezono metu, bet ir kitais metų laikais naudojant patalpose. Seatzac buvo sukurtas siekiant padėti patogiau puikiai atsipalaiduoti visur kur tik norite ir randate plotelį vietos. Gultas, kurį galima pavadinti net ir pripučiama sofa – yra pripildomas  ne tik per kelias sekundes su oru, bet yra dar ir labai patogūs. Jis jungia techninę inovaciją ir paprastą komfortą, o ir yra labai kompaktiškas. O pats gultas yra sutvertas tik iš dviejų dalių, vadinamųjų oro tūrių. Tai prilidant oro  jis būna iškart paruoštas naudoti. Mažame krepšyje supakuotas sėdmaišis yra lengvas ir patogus. Nors pats pripūtimas ir paruošimas naudojimui užtrunka vos keletą sekundžių, Seatzac išpūsti orą ir supakuoti po naudojimo vakare yra greita, bet nėra būtina gaišti dėl to laiką.

Ormaišis Seatzac yra puikus aksesuaras ne tik visoms veikloms lauke, pavyzdžiui kaip festivaliai, panaudojimas stovyklaujant, turistiniuose žygiuose ar keliaujant. Dėl savo nesudėtingos struktūros, tvirto ir atsparaus nailono iš kurio yra pagamintas, jis gali būti naudojamas net pačiomis sunkiausiomis sąlygomis, pavyzdžiui, kalnuose, sniegynuose ir net vandenyje. Štai kodėl Seatzac novatoriškas produktas, kur dar yra be to ir labai lengvas, ir skaidrus ir labai portabilus (sveria tik 1,2 kg, kartu su mažu maišeliu įpakavimui). Užpildomas per sekundes su oru. Nereikia jokio siurblio. Atsparus Aukštos kokybės  nailonas (medžiaga, naudojama parašiutams ). Patogus net pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis. Naudotinas be problemų ant žolės, akmenų, vandens, sniego, smėlio ir taip toliau.