Fizinis bankrotas – gelbėjimosi ratas atviroje jūroje

Paskutiniu metu ypač padaugėjo reklamų, kuriose akcentuojama, kad nereikia bijoti bankrutuoti. Paprasčiausiai, vis daugiau įmonių siūlo bankroto pasiūlymą, kuris gali padėti išspręsti finansines problemas. Ir svarbiausia, kad išspręsti problemas ne tik tam kartui, kaip kad dažniausiai būna nusprendus papildomai pasiskolinti, tačiau visam laikui. Fizinio asmens bankrotas yra tikras išsigelbėjimas, tik reikia mokėti juo tinkamai pasinaudoti.

Kadangi bankroto paslaugas siūlo daug įmonių – prieš pasirenkant konkrečią naudingą kiek plačiau su jomis susipažinti, kad būtumėte tikras, kad Jūsų pasirinkimas tikrai geras ir sulauksite naudingo rezultato.

Fizinis bankrotas ir skolos

Jeigu esate skolingas kreditoriams ir nebežinote, kokiomis priemonėmis galima būtų pinigus grąžinti (refinansavimas retai kada yra geras pasirinkimas) – tokiu atveju fizinis bankrotas yra tikras išsigelbėjimas. Tiesa, bankrutuoti gali ne visi ir bankrotas jokiu būdu nereiškia, kad visos asmens skolos bus paprasčiausiai nurašomos. Taigi, labai svarbu kuo detaliau susipažinti su bankroto įstatymu. Kadangi dažniausiai įstatymų skaitymas būna labai painus ir vertas žmogus tinkamai jį supranta – rekomenduojame pasisamdyti profesionalus, kurie padės tinkamai bankrutuoti, atsakys į visus iškilusius klausimus ir padės tinkamai pasirinkti.

Fizinio bankroto alternatyvos

Fizinis bankrotas yra tikrai puikus būdas ilgam laikui susitvarkyti su finansinėmis problemomis, tačiau vien norėti bankrutuoti neužtenka. Paprasčiausiai, reikia atitikti tam tikras sąlygas, kurias nustato įstatymas.

Jeigu Jūsų bankroto atveju nėra patenkinamas, tokiu atveju bandykite ieškoti kitų alternatyvų. Daugelis žmonių kreipiasi į refinansuotojus, kadangi jie taip pat padeda ramiau grąžinti skolas. Tiesa, tokiu atveju ne tik kad reikia grąžinti visas skolas, tačiau papildomai sumokėti palūkanas, kuriomis apgaubiama skola.

Taip pat rekomenduojame pasisamdyti asmenį finansininką, kuris gali padėti susitvarkyti su piniginėmis problemomis ir jas išsprendus ramiai gyventi.

Fizinis bankrotas neturėtų būti pats pirmasis Jūsų pasirinkimas. Pirmiausia rekomenduojame palyginti kitas pasirinkimo galimybes, o jeigu Jums joms netiko – tokiu atveju pasinaudoti bankroto galimybe. Jeigu bankrutuosite su profesionalų pagalba – viskas bus paprasta kaip du kart du.