Taškinio masažo kilimėlis

Taškinio masažo kilimėlis dar yra vadinamas akupresūriniu kilimėliu.

Akupresūrinio, taškinio masažo kilimėlio teikiama nauda:

  • padeda atsikratyti įvairiais skausmais pradedant nuo raumenų baigiant nugaros ar net galvos skausmu
  • stimuliuoja odoje esančius nervus, gerina kraujotaką, o tai padeda atsikratyti nemalonaus šąlančių rankų ir kojų jausmo
  • padeda atpalaiduoti raumenis ir atsikratyti po dienos susikaupusia įtampa
  • sustiprinti organizmo atsparumą įvairioms, dėl silpno imuniteto puolančioms, ligoms
  • gerina medžiagų apykaitą
  • padeda kovoje su nekokybišku miegu

Taškinio masažo kilimėlis gali būti naudojamas tiek paprasčiausiam gulėjimui ir atsipalaidavimui, tiek ir kaip mankštos ar jogos kilimėlis, kuris leis vienu metu ne tik sportuoti, bet ir masažuoti su kilimėliu besiliečiančius kūno plotus. Kilimėlis gali pasitarnauti ne tik nugarai, ant jo vaikščiojant stimuliuosite pėdas, ypač pravartu tiems, kurių pėdos nuolat šąla. Taškinis kilimėlis padės suaktyvinti sulėtėjusią kraujotaką. Sulankstę kilimėlį jį galite pritaikyti ir sprando masažui, akupresūrai. Tiesa, kilimėlio spygliukai yra tinkami ir skruostų masažui. Kiekvienas žmogus gali kilimėlį naudoti pagal savo poreikius, bei sugalvoti naujų jo panaudojimo būdų tiek aktyviam ar pasyviam masažui, tiek ir sportui ar buičiai.

Kilimėlio viduje paprastai talpinamas minkštas čiužinukas, užvalkalas paprastai būna medvilninis, na ir svarbiausia — ant užvalkalo tvirtinami plastikiniai spygliuoti ratukai. Jei kilimėlis išsipurvino — ne bėda. Užvalkalas nuo čiužinuko lengvai nusiima, tereikia atsegti užtrauktuką ir plauti užvalkalą. Taip pat, akupresūrinis taškinio masažo kilimėlis yra labai patogus kelionėje, jei neturite daug vietos — tiesiog ištraukite čiužinuką, palikite jį namuose ir naudokitės tik užvalkalu su akupresūriniais spygliukais.