Spa centro interjeras: natūralumas ir paprastumas

Spa centrai nepaliaujamai tobulėja, plečiasi ir vis dažniau pasiūlo inovatyvias paslaugas. Visi stengiasi sukurti jaukią, komfortišką ir atpalaiduojančią aplinką. Švelnios spalvos ir jų atspalviai, ramūs garsai ir maloni aplinka. Tačiau kaip išsiskirti iš begales kitų Spa centrų? Ne paslaptis, jog didžiausia įtaką naujo įvaizdžio formavimui daro interjeras. Kokias detales rinktis, jog sukurtumėte modernumo pojūtį nenutolstant nuo to kas svarbiausia – natūralumo?

Natūralumas slypi gamtoje, tad nenuostabu, jog tai ir turi atsispindėti ir interjere. Tam puikiai tinka medžiu ar bambuko augalu dengtos sienos su „paslėptu“ apšvietimu, kuris suteikia jaukumo pojūtį. Čia taip pat puikiai dera ir akmens raštų plytelės. Erdvės pojūčiui sukurti galime naudoti didelius veidrodžius, kurie siaurus ir nejaukius koridorius pavers didesniais ir erdvesniais. Žalvariniai, nuo lubų nutįsę dideli šviestuvai puikiai derės su akmeniniais stalais ar rankų darbų komodomis. Žinoma reikia nepamiršti ir smulkmenų. Natūralių medžiagų kilimėliai bei rankšluosčiai, įvairios spintelės, kvepiančios žvakės, subtilūs augalai moderniose vazose. Kalbant apie augalus svarbu paminėti, jog vienas iš mados klyksmu interjero pasaulyje yra žalios sienos. Tai ne žalios spalvos tapetai ar plytelės, o vertikaliai, augalais apsodintos sienos. Lygios samanos sienos sukuria jaukesnes, stilingesnes ir svarbiausia daug šiuolaikiškesnes erdves. Tai vienas iš paprastų ir tuo pačių modernių sprendimų ne tik Spa centro, bet ir namų, biuro ar restorano erdvei. Nepaneigsime, jog būtent augalai suteikia natūralumo pojūtį. Žalios sienos pagamintos iš stabilizuotų augalų, tad augalai nevysta ir išlaiko pirminį savo grožį ne vienerius metus. Spa centrui patartina rinktis lygias samanas, kadangi įvairių augalų sienos gali pasirodyti kiek chaotiškos. Lygios samanos sienos yra paprastos, tačiau unikalios ir lengvai pritaikomos net mažose patalpose. Nepaisant to, nereikia “pergrūsti” erdvės nereikalingais daiktais. Minimalizmas yra gražu ir subtilu, tik reikia sugebėti tai pateikti šiuolaikiškai. Net ir smulki detalė gali užpildyti reikiamą vietą.

lygios samanos sienos

Spa centras tai poilsio ir ramybės oazė, kuri padeda numesti rūpesčius ir pasisemti teigiamos energijos, būtent todėl interjeras turi būti švelnus, paprastas ir nevarginantis. Tokiose vietose tikimasi kuo daugiau natūralumo, bei paprastumo. Į tai ir reikėtų orientuotis.