Popieriniai maišeliai

Norint pergabenti įvairios paskirties daiktus ir prekes, puikiai tiks skirtingų rūšių patvarūs popieriniai maišeliai. Į juos galite supakuoti ir dovanas. Jums nereikės rūpintis papildomais įpakavimais ar papuošimais, nes šie popieriniai gaminiai pasižymi estetiškumu bei patraukliu dizainu.

Platus popierinių maišelių pasirinkimas

UAB „Pakavimo prekės“ siūlo įsigyti 6 rūšių popierinius maišelius. Internetinėje parduotuvėje rasite tik aukštos kokybės, patvarius bei estetiškus gaminius. Peržvelkite mūsų pasiūlymus:

  • rudas popierinis maišelis su rankenėlėmis. Tai ekologiškas ir itin patvarus gaminys iš 90g/m2 KRAFT popieriaus. Atlaiko iki 11 kg svorį. Šie rudos spalvos maišeliai su rankenėlėmis tinka dovanoms, maisto produktams, avalynei, rūbams ir kitoms prekėms nešioti.
  • baltas popierinis maišelis su rankenėlėmis. Pasižymi tokiomis pat savybėmis, kaip ir rudas maišelis, tačiau skiriasi savo spalva.
  • maišelis buteliui. Skirtingų spalvų popieriniai maišeliai iš tvirto linijuoto KRAFT popieriaus. Juose galima supakuoti įvairius butelius bei kitas pailgos formos prekes. Turime juodų, mėlynų, raudonų, žalių bei alyvinės spalvos maišelių su patvariomis baltomis renkenėlėmis.
  • spalvotas popierinis maišelis TWIST. Galite rinktis iš 6 skirtingų spalvų: raudonos, tamsiai mėlynos, žalios, juodos, rudos ir baltos. Tai ekologiškos TWIST tipo pakavimo prekės iš 100g/m2 dažyto KRAFT popieriaus. Vidinė maišelio spalva – ruda. Itin tvirtos rankenėlės padeda išlaikyti net 14 kg svorį.
  • rudas FLAT tipo maišelis. Ekologiškas gaminys, paruoštas iš perdirbto rudo popieriaus. Rankenėlės plokščios ir lygios.
  • doy-pack popierinis maišelis. Tai išskirtinėmis savybėmis pasižymintis produktas, pagamintas iš aukštos kokybės ekologiško KRAFT popieriaus. Jo spalva ruda. Itin tvirti bei atsparūs plyšimams, popieriniai hermetiški maišeliai su pastatomuoju dugnu. Viršus tvirtai susegamas styginiu ZIP-LOCK užtraukimu. Tinka įvairių skysčių bei trapių produktų, pavyzdžiui kavos miltelių ar arbatžolių gabenimui, nes vidus laminuotas.

Priimame individualius užsakymus ir atspausdiname ant maišelių Jūsų norimus užrašus ar logotipus. Itin kokybiški ir laiko patikrinti maišeliai – visiems Jūsų poreikiams.

PRODUKCIJĄ RASITE: https://www.pakavimoprekes.lt/maiseliai