Kepurės pagal veido formą

Kepurė gali tapti neatsiejama stiliaus detale. Jas galima nešioti vis skirtingas pritaikant prie sezono, vyraujančio oro, mėgstamos aprangos. Skrybėlės, kepurės su snapeliu, su bumbolu, megztos juostos ir dar begale kitų. Kaip žinoti, kuris kepurės stilius jums tinka. Gali būti taip, kad tam tikras kepurės stilius jums labai patinka, gražiai atrodo ant kito žmogaus, bet dar nereiškia, kas jis tiks ir jums. Taigi, kaip žinoti, koks kepurės tipas jums tinka. Tai galima pasakyti, pagal kiekvieno žmogaus veido formą.
Pailgas veidas. Tokie žmonės turi pailgą ir siaurą veidą. Daugelis nori tokį bruožą paslėpti ir tai stengiasi padaryti keisdami šukuosenas, o retkarčiais ir šaliką užsivyniodami aukščiau, kad būtų paslėptas smakras. Tačiau daryti reiktų priešingai, nešioti kepures. Tokį veido tipą turintiems žmonėms tinka kepurės ar skrybėlės su prailgintu kraštu, kuris uždengia dalį kaktos. Taip sudaromas įspūdis, kad žmogaus veidas nėra toks pailgas, o ir tai atrodo išties stilingai.
Ovalus veidas. Tokio tipo veidas yra ovalus, dažnai turi putlesnius žandus ir siaura kaktą. Tačiau tokio veido savininkėms tinka beveik visi kepurių tipai. Jos drąsiai gali eksperimentuoti ir daugeliu atvejų tikrai neprašaus. Jos gali tikrai bandyti nešioti vyriško tipo skrybėles, megztas galvos juostas ir begale kitų. Reikia tiesiog būti drąsioms ir kūrybingoms.
Apvalus veidas. Kaip sakoma priešingybės traukia, šiuo atveju šis posakis taip pat pasitvirtina. Apvalaus veido savininkėms, jokiu būdu negalima nešioti tokios kepurės, kuri taip pat yra apvalios formos, tokiu būdu jūsų veidas atrodys tarsi kamuoliukas. Kaip tik priešingai, reikia ieškoti tokių kepurių variantų, kurios turi stačius, griežtus kampus. Labiausiai tinka kailinės kvadrato formos kepurės. Apvalaus veido savininkės pasikliaunančios šia taisykle tikrai išsirinks idealiausią variantą.
Kvadrato formos veidas. Tokio veido savininkės turi griežtus bruožus bei linijas. Tokiu atveju vėl gi tinka priešingybė. Reikia ieškoti kepurių, kurios būtų apvalios, aptakios. Jums tikrai netiks jeigu nešiosite kvadrato formos skrybėlę. Taip jūsų veidas atrodys tarsi kvadratinė dėžutė.
Taigi, rinkitės kepures pagal savo veido formą. Būkite gražios, nes juk kepurė gali tapti neatsiejama stiliaus detale. Platų kepurių pasirinkimą, kuriame kiekviena ras sau patinkantį variantą galima rasti čia: https://www.tripshop.lt/