Maudymosi kostiumėliai pagal figūros tipą: kiekviena gali atrodyti puikiai

Jeigu artėjant vasaros sezonui pradėjote ieškoti maudymosi kostiumėlio – tokiu atveju galime jus nudžiuginti. Šiuo metu elektroninėse prekybos vietose egzistuoja labai plati pasiūla, tad ji suteikia galimybes kiekvienai rasti tokį kostiumėlį, koks jai labiausiai tinka.

Natūralu, kad ieškoti tinkamiausia reikia ne tik pagal asmeninius dizaino poreikius ir tuo pačiu tokio, kuris geriausiai tinka prie Jūsų asmenybėms, tačiau įvertinus faktą, kad maudymosi kostiumėliai turi būti ieškomi ir derindami pagal figūros tipą. Tokiu atveju galėsite jaustis rami, kad rastas maudynėms skirtas kostiumėlis ant Jūsų labai puikiai gulės ir tuo pačiu padės pikiai atrodyti.

Šis straipsnis – pagalbininkas Jums. Jūsų dėmesiui aptarsime – koks maudymosi kostiumėlis tinka pagal Jūsų figūros tipą.

  • Lieknos moterys dažniausiai pergyvena, kad vilkėdamos kostiumėlį jos neatrodo moteriškai.Dažnai pergyvenama kad linijos labai mergaitiškos. Visgi, net ir būdama beveik nuoga galite atrodyti moteriškai. Tokiu atveju visada verta rinktis dviejų dalių kostiumėlį, kurio viršus ir apačia turi iškilumus. Šiuo atveju labai puikiai tiks karbatkos, kurios vizualiai padidina tam tikras vietas ir tokiu atveju tiek Jūsų krūtinė, tiek klubai bei užpakaliukas atrodys didesnis.
  • Jeigu neturite talijos ir todėl labai pergyvenate, tokiu atveju tereikia pasirinkti atitinkamai gerą maudymuką. Šiuo atveju labiausiai tinka vientisas, kuris per vidurį, liemens vietoje turi juostą. Jis gali būti paimamas, išlindęs arba gali būti tik vizualaus Jūsų kostiumėlio dizaino linkis. Tokiu atveju bus sukuriama iliuzija, kad Jūsų liemuo yra grakštus it bitės.
  • Jeigu esate obuolio formos, tokiu atveju dažniausiai skundžiamasi, kad ant pilvuko yra labai daug riebalų. Tačiau geras maudoymosi kostiumėlis gali ir juo vizualiai sumažinti. Šiuo atveju labai pasitarnauja vientisi kostiumėliai, kurie atrodo kaip mini suknelės. Panašiai atrodo ir maudymukai nėščioms. Tačiau nepergyvenkite, nebūsite pleže ne taip suprasta. Paprasčiausiai apvalesnių formų moterims dažniausiai siūlomi labai seksualūs kostiumėliai.
  • Toliau tęsiami link to, kad kartais moterys skundžiasi, jog jų didelė krūtinė ir maži klubai arba atvirkščiai. Net ir tokią situaciją garima sutvarkyti labai paprastai. Geriausia yra rinktis dviejų dalių kostiumėlį. Jeigu krūtinė maža – tokiu atveju viršutinė dalis turi būti ryški ir gėlėta, o tuo tarpu apatinė – tamsi ir blanki. Kitu atveju reikia rinktis atvirkščiai.
  • Jeigu norite kad Jūsų kojos vizualiai atrodyti didesnės – tokiu atveju labai pasitarnaus kostiumėlis, kurio apatinė dalis yra su paaiškintu liemeniuir tuo pačiu atveria kojas prie kirkšnių.

Šie paprasti patarimai turėtų jums padėti rasti tinkamiausią maudymuką. Papildomai reikia įvertinti ir dizaino bei stiliaus niuansus, galiausiai, kai kuriems labai svarbu kaina. Štai todėl siūlome pirkti internetu. Čia kur kas paprasčiau pamatyti nuolaidas, galimybes, tuo pačiu, pasitarti su konsultantais, kurie padės rasti tai, kas Jums labiausiai tinka.