Žaliuzės vaikų kambariui: kokias rinktis ?

Vaikų kambariai visuomet išsiskiria, juose privalo būti bent kažkokia žaisminga detalė, kuri patiktų mažiesiems gyventojams ir jie norėtų ten būti. Tad vietoje standartinių nuobodžių užuolaidų ar vienodų žaliuzių, galima rinktis žaismingas, specialiai vaikų kambariui sukurtas žaliuzes. Net sunku įsivaizduoti, kaip viena interjero detalė gali pakeisti bendrą vaizdą. Tuo labiau žaliuzės reikalingos ne tik dėl savo išvaizdos, bet ir dėl tikrosios paskirties – pridengti stiklą.

Rinkitės iš daugybės spalvų, raštų, paveikslėlių. Internetinėje parduotuvėje blindsonwindows.com rasite specialią skiltį, kurioje jau atrinkti žaismingi bei kūrybingi žaliuzių variantai specialiai vaiko kambariui. Žaliuzės gali būti parenkamos lyg viso dizaino akcentas arba tiesiog atspindėti viso kambario dizainą. Tarp pateiktų variantų rasite tiek visiškai ramių, pastelinių spalvų raštų, tiek ir išsiskiriančių ir labai ryškių paveikslėlių. Dar viena gera tokių žaliuzių savybė – jas nesunku pakeisti kitomis. Jei susiklosto tokia situacija, kad paveikslėlis, kuris taip patiko vaikui, dabar būtinai turi būti pakeistas, tuomet pakeisti žaliuzes yra nepalyginamai lengviau ir pigiau, nei perdažyti sienas, keisti baldus ir kita. Tad nedėdami daug pastangų galite pakeisti kambario vaizdą iš esmės.

Dizainą galite susikurti ir patys! 

Jei nesiseka išsirinkti iš pateiktų variantų, visuomet turite galimybę žaliuzių dizainą susikurti patys. Tiesiog įkelkite paveikslėlį, kurį norite matyti, pasirinkite matmenis, bei kitas detales ir po kurio laiko pristatysime visiškai unikalias, jūsų sukurtas žaliuzes. Paveikslėlis gali būti bet koks. Galbūt norite naudoti patinkančią nuotrauką, gal mėgstamą filmo personažą, o gal tiesiog mėgstamą raštą, kurio nepavyko rasti tarp siūlomų. Visa tai susiprojektuosite, o žaliuzių specialistai įgyvendins šią idėją. Žaliuzių montavimas taip pat nėra sudėtingas procesas, šiek tiek pasigilinus, tai galima atlikti pačiam. Pridėtos instrukcijos neleis suklysti ir montavimas nebus baisus procesas.

Iš tiesų žaliuzės vaiko kambaryje yra reikalingos dėl to, kad būtų galima kontroliuoti šviesos patekimą tuo metu, kai vaikas miega. Dėka šių laikų technologijų, mes galime rinktis įvairių žaismingų dizainų žaliuzes, kurios prideda jaukumo bei specialios emocijos, kuri patinka mažiesiems.