Vonios kambario baldai: pirkti iškart ar užsakyti pas gamintojus?

Vonios kambario baldai dažniausiai aptarinėjami gana retai. Paprasčiausiai daugeliui žmonių atrodo, kad šios patalpos baldai bei kiti akcentai nereikalauja daug dėmesio. Svarbiausia palaikyti stilių ir kam patalpoje būtų viskas, ko gali reikėti.

Visgi, galvojantiems apie vonios kambario baldus siūlome nepamiršti, kad pirmiausia galite apsvarstyti, ar Jums tinkami jau pagaminti baldai, ar norisi tokių, kurie kurti pagal Jūsų asmeninius poreikius. Abu variantai turi ir pliusų ir minusų, tad juos nurodysime, kad pasirinkti būtų paprasčiau.

Pagaminti vonios kambario baldai

Jeigu galvojate, kad geriau rinktis jau pagamintus vonios kambario baldus – siūlome įvertinti kelis smulkmenas.

  • Tokie vonios kambario baldai dažniausiai kainuoja pigiau.
  • Taip pat neteks ilgai laukti, kol baldas bus pagamintas. Paprasčiausiai užsisakykite internete ir sulaukite, kol baldas pasieks Jūsų namų duris.
  • Minusas tas, kad nestandartino tipo erdvėse dažnai jau sukurti baldai netinka. Įmanoma, kad rasite tinkamą, tačiau skirkite daugiau laiko paieškoms.

Vonios kambario baldai pagal individualų užsakymą

  • Gaminant baldus pagal Jūsų poreikius jie bus tokie, kokių labiausiai reikia. Tai labai puikus pasirinkimas tokiu atveju, kai Jūsų vonios erdvė yra nestandartinė ir paprasčiausiai reikia baldų, kurie joje tiktų. Pavyzdžiui vonioje erdvės tiek nedaug, kad taupant erdvę norisi kampelyje pasistatyti nestandartinę dušo kabiną, tokiu atveju geriau ją užsakyti pas specialistus, kurie patars kaip dar geriau taupyti erdvę ir ne tik suprojektuos, bet ir pagamins bei įrengs dušo kabiną. 
  • Tačiau tokių baldų gaminimas dažniausiai reikalauja daug laiko. Kartais net ir pusę metų bei daugiau.
  • Baldai pagal asmeninius poreikius visada kainuoja brangiau.
  • Tačiau jie gaminami iš tokių medžiagų, kokios Jums atrodo tinkamiausios.
  • Taip pat, tai yra vienetinis modelis, tad tikėtina, kad niekas kitas daugiau tokių baldų neturės.

Susikurkite tokią vonios aplinką, kurioje gera būti ir kuri suteiks Jums galimybę pilnai atsipalaiduoti. Juk svarbiausia – gerai jaustis, o šiuo metu tokias galimybes turi kiekvienas. Baldai – pigūs, funkcionalūs ir patogūs. Viskas, ko reikia – vienoje vietoje.

Daugiau jau pagamintų standartinių baldų rasite: https://www.deinava.lt/